Cursussen

Cursussen

Hieronder zie je de verschillende cursussen die de CursusBSO kan bieden. De meeste cursussen staan open voor kinderen van groep 3 t/m 8. Sommige cursussen zijn speciaal afgestemd op jongere of op wat oudere kinderen. Dat staat expliciet aangegeven door de vermelding 4- en 5-jarigen óf door vermelding van de minimale groep waar je kind in moet zitten.

De 4- en 5-jarigen nemen deel aan een speciaal op hen afgestemd breed creatief programma. Een 4-, 5-jarige start in principe altijd met 1 opvangdag. Zodra je kind op de CursusBSO zit, is er een mogelijkheid voor extra dagen en kan je kind in overleg vanaf 5,5 jaar doorstromen naar groep 3+ cursussen.
Bij de indeling proberen wij het leeftijdsverschil binnen de groep zo klein mogelijk te houden!

Cursussen vanaf 21 augustus 2023

Het cursusaanbod hieronder is het aanbod van cursussen die in de periode van 21 augustus 2023 tot 26 januari 2024 gegeven gaan worden.

Wij zitten voor het komende blok, dus tot 26 januari 2024 bijna helemaal VOL. Wij hebben nog een paar plekken voor oudere kinderen van groep 3+. Voor de cursussen waar mogelijk bij staat kun je deze kinderen nog opgeven. Bel even bij interesse of stuur een mailtje. Plaatsing is afhankelijk van leeftijd en groepssamenstelling en de mogelijkheid voor vervoer vanaf school.
Rond Sinterklaas gaan we de voorkeuren inventariseren en de inschrijvingen open zetten voor het volgende blok van 26 januari tot aan de zomervakantie 2024.

Bij vragen of onduidelijkheden, mail of bel gerust even, wij leggen het graag verder uit.

*Let op: De tabel hieronder kan je opzij scrollen op mobiel en tablet als het nodig is. Zet je pagina van de computer op full screen!

Elk schooljaar wordt ingedeeld in 2 cursusperiodes van ongeveer 20 weken. De cursussen worden gegeven door vakdocenten aan groepjes van circa 10 kinderen. Elk half jaar kan je kind een andere cursus kiezen. Aan het eind van elke periode zijn er exposities en voorstellingen, zodat je kunt zien wat je kind geleerd of gemaakt heeft.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: