Cursussen

Cursussen

Elk schooljaar wordt ingedeeld in 2 cursusperiodes van ongeveer 20 weken. De cursussen worden gegeven door vakdocenten aan groepjes van circa 10 kinderen. Elk half jaar kan je kind een andere cursus kiezen. Aan het eind van elke periode zijn er exposities en voorstellingen, zodat je kunt zien wat je kind geleerd of gemaakt heeft.

Hieronder zie je de verschillende cursussen die de CursusBSO kan bieden. De meeste cursussen staan open voor kinderen van groep 3 t/m 8. Sommige cursussen zijn speciaal afgestemd op jongere of op wat oudere kinderen. Dat staat expliciet aangegeven door de vermelding van de specifieke groepen of de minimale groep waar je kind in moet zitten. Bij de indeling proberen wij het leeftijdsverschil binnen de groep zo klein mogelijk te houden!

De kleuters nemen deel aan een speciaal op hen afgestemd breed creatief programma. Een kind uit groep 1/2, start in principe altijd met 1 opvangdag. Zodra je kind op de CursusBSO zit, is er een mogelijkheid voor extra dagen en kan je kind in overleg vanaf 5,5 jaar al doorstromen naar groep 3+ cursussen.

Cursussen vanaf 26 augustus 2024 tot 31 januari 2025

Hieronder zie je het definitieve aanbod.

Je kunt nu alleen nog aanmelden voor cursussen waar nog plekken vrij zijn. Dit zie je in het schema hieronder bij dagen en cursussen waar mogelijk staat.
Je kind wordt alleen geplaatst als ook het vervoer van school op die dag geregeld kan worden.
Let op! Geef alleen voorkeuren door voor dagen en cursussen waar mogelijk staat. Bij vragen of onduidelijkheden, mail of bel gerust even, wij leggen het graag verder uit.

*Let op: De tabel hieronder kan je opzij scrollen op mobiel en tablet als het nodig is. Zet je pagina van de computer op full screen!

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: