Sport en spel

Voetbalmoves verzorgt voor ons deze les Sport & spel op de velden van V.V. Voorwaarts. Dit is een goede aanvulling op bijvoorbeeld voetbal- en hockeytraining, omdat je hier leert hoe je efficiënter (met minder inspanning) harder kunt lopen, hoe je beter kan vrijlopen en hoe je samen moet werken. Jullie nemen deze training apart bij Voetbalmoves af. De kinderen worden eerst in de sportkantine van Voorwaarts opgevangen, eten en drinken daar wat en kunnen vrij spelen. Rond 16 uur sturen wij hen naar de training van Voetbalmoves. Na afloop van de training, rond 17.30 uur, vangen wij hen weer op en kunnen ze nog even zelf binnen of buiten vrij spelen. Natuurlijk kunnen zij ook tussendoor terugkomen als dat nodig is, of zelfs de hele middag door ons opgevangen worden met een ander programma. Tussen 17.30 uur en 18.00 uur kunnen de kinderen opgehaald worden bij CursusBSO Voorwaarts, Arienslaan 2 (Voorveldsepolder om de hoek van Mitland).

Doel van deze cursus

Deze cursus staat in het teken van het verbeteren van motorische eigenschappen, Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid (de 5 CLUKS) zijn belangrijk. Zo kun je na afloop van deze cursus nog beter hardlopen, balanceren, springen, werpen, mikken en jongleren.

Hoe ziet een les eruit

Je doet stoeispelen, tikspelen en doelspelen. Spelletjes waarbij jij je eigen tegenstander bent, maar we werken ook samen of in teams. Sportiviteit staat altijd op 1!

Voor meer informatie over de inhoud van de training en de trainers verwijzen wij graag naar de site van Voetbalmoves.

Docenten

Meer informatie over CursusBSO-docenten die bij deze training assisteren, kun je vinden op de docentenpagina.

Locatie

Deze opvang met losse training vindt plaats op Voorwaarts. Een uitgebreide beschrijving vind je onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten. (Het gedeelte van de kosten dat je voor de training aan Voetbalmoves moet betalen, wordt met jouw instemming door ons betaald en verrekend met onze kosten en vind je apart terug op de factuur en de jaaropgave.)

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: