Wie en waarom

Ik ben Madelon van de Wardt, moeder van drie kinderen (inmiddels tieners) en weet als ervaringsdeskundige hoe moeilijk het is om de opvang van mijn kinderen goed te regelen, te combineren met een betaalde baan en tegelijkertijd ook aandacht te hebben voor de individuele ontwikkeling van elk kind. Voor hardwerkende ouders is dat een groot probleem. Je wringt je in allerlei bochten om de opvang geregeld te krijgen en voelt je schuldig als je kinderen het niet naar hun zin hebben. Reden soms om minder te gaan werken of het met kunst- en vliegwerk op te lossen.

In 2009 ben ik daarom met De CursusBSO begonnen. Met het concept dat wij nu aanbieden denk ik de oplossing gevonden te hebben. Wij zijn er heilig van overtuigd dat wij met deze middaginvulling een heleboel mensen (en vooral kinderen) gelukkig maken. Wij hopen dat jullie onze bevlogenheid terugzien in de uitvoering en opzet van de CursusBSO en dat jullie kinderen hun passie ontdekken en volgen tijdens één van onze cursussen.

De CursusBSO denkt hiervoor de oplossing gevonden te hebben

in het concept dat wij nu aanbieden. Wij zijn er heilig van overtuigd dat wij met deze middaginvulling een heleboel mensen (en vooral kinderen) gelukkig maken. Wij hopen dat jullie onze bevlogenheid terugzien in de uitvoering en opzet van de CursusBSO en dat jullie kinderen hun passie ontdekken en volgen tijdens één van onze cursussen.

“Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot evenwichtige en zelfbewuste mensen die deel uitmaken van een samenleving met respect voor de medemens.”

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: