De kosten en voorwaarden

De CursusBSO heeft 2 pakketten: een schoolwekenpakket en een totaalpakket. Bij het totaalpakket zijn per periode ook 5 vakantieweken inbegrepen (3 weken tijdens de periode en 2 zomervakantieweken voorafgaand of aansluitend aan de periode).

Beide pakketten bevatten ons middagvullende cursusprogramma, inclusief vervoer, opvang, eten en drinken en een cursus van circa 1.5 uur. In het totaalpakket zitten daarbij nog vakantie-themadagen met workshops in de ochtend en de middag.
Vanaf 30 januari 2023 hanteren wij voor het schoolwekenpakket een uurtarief van € 11,97. Voor het totaalpakket een uurtarief van € 9,70.

Wij hanteren geen gemiddelden; je betaalt bijvoorbeeld niet voor 2e Paas- en Pinksterdag. Je betaalt alleen voor de middagen die wij ook echt open zijn. We houden in het contract geen rekening met studie- of andere vrije schooldagen. Die middagen kunnen eventueel apart worden afgenomen en worden dan apart in rekening gebracht.

De kosten worden per periode en per eindtijd van de school berekend.* Deze kosten vind je als totaalbedrag terug in het cursusaanhangsel dat wij voor elk kind voorafgaand aan elke periode versturen. Dit totaalbedrag wordt in gemiddelde standaardbedragen per maand gedurende de periode via automatische incasso afgeschreven, in 5 of in 6 maanden.

De kosten voor de CursusBSO komen in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag. Klik hier voor meer informatie. Hierdoor zijn wij een goedkoop alternatief voor aparte opvang en een aparte cursus.

Materiaalkosten

Voor sommige cursussen worden materiaalkosten extra in rekening gebracht. Deze kosten staan bij de cursus vermeld en worden aan het eind van de periode afgeschreven.

Kosten te laat ophalen / thuisbrengservice:

Onze opvang duurt tot 18.00 uur. We brengen tot die tijd kosten in rekening. Mocht het je niet lukken vóór 18.00 uur op te halen op de cursuslocatie, dan betaal je € 6,25 per kind per keer extra. Je kind moet uiterlijk 18.30 uur zijn opgehaald.
Indien je vroegtijdig meldt dat je je kind niet op tijd kan halen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat je kind voor € 6,25 wordt thuisgebracht.

Als je structureel niet op tijd kunt halen of thuisbrengservice nodig hebt, neem dan even contact met ons op, daarvoor maken we een aparte regeling.

Kosten losse vakantieopvang

Een losse dag vakantieopvang kost € 87,30. Ook deze kosten komen in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag. Kijk hier voor meer informatie over onze vakantieopvang.

Verdere en meer gedetailleerde informatie over de kosten vind je in onze algemene voorwaarden.

* Als een school verschillende eindtijden voor verschillende groepen hanteert, dan gaan wij uit van de vroegste eindtijd. Onze haler staat vanaf dat moment bij school te wachten.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: