Skaten (gr 4+)

Op steeds meer locaties in Nederland kan je op inline-skateles gaan! Ook al weer een tijdje bij de CursusBSO! Ideaal voor kinderen vanaf groep 4.

Bij de skatelessen leer je eerst alle basisbewegingen aan en leer je langzaam aan ook wat stunts. Er wordt speciale aandacht gegeven aan valtechnieken en veiligheid, zodat je ook als je steeds harder gaat geen blessures oploopt! (Daarom moet je ook altijd een broek aan hebben en lange sokken voor in de skates.)

We hebben slimme methodes ontwikkeld, zodat jij makkelijk kan leren remmen, vallen, achteruit rijden en misschien zelfs jumps maken!

Hoe ziet een les eruit

We beginnen een les rustig aan met wat basis oefeningen, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, daarna gaan we op ieders niveau door met de tricks. In het laatste gedeelte mogen jullie, onder begeleiding, lekker vrij skaten.

Bij heel slecht weer komt er een aangepast programma of wordt er binnen geskated.

Aan het einde van de periode, als jullie voldoende gevorderd zijn, maken we ook een uitstapje naar een skatepark! En ook deze cursus wordt afgesloten met een spetterende voorstelling van jullie in de theaterzaal.

Docent

Docenten voor deze cursus komen via Thisissoul, een skateschool uit Amsterdam.

Locatie

Na de planning wordt de locatie voor deze cursus bekendgemaakt. Een uitgebreide beschrijving van alle locaties, vind je onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Materiaalkosten

De skates en protection worden door Thisissoul meegenomen. Hiervoor wordt een vergoeding van €2,- per middag gevraagd.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: