Voetbaltechniektraining

Voetbalmoves verzorgt deze voetbaltechniektraining op de velden van V.V. Voorwaarts. Jullie nemen deze training apart bij Voetbalmoves af. De kinderen worden eerst in de sportkantine van Voorwaarts opgevangen, eten en drinken daar wat en kunnen vrij spelen. Rond 16 uur sturen wij hen naar de training van Voetbalmoves. Na afloop van de training, rond 17.30 uur, vangen wij hen weer op en kunnen ze nog even zelf binnen of buiten vrij spelen. Natuurlijk kunnen zij ook tussendoor terugkomen als dat nodig is, of zelfs de hele middag door ons opgevangen worden met een ander programma. Tussen 17.30 uur en 18.00 uur kunnen de kinderen opgehaald worden bij CursusBSO Voorwaarts, Arienslaan 2 (Voorveldsepolder om de hoek van Mitland).

Doel van de cursus

Bij deze cursus zullen de deelnemers kennismaken met allerlei leuke voetbaloefeningen. In tegenstelling tot de trainingen bij een voetbalclub, wordt de aandacht bij Voetbalmoves voornamelijk gericht op het individu, zodat iedereen zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen in deze sport.

Hoe ziet een les eruit

Iedere week staat de training in het teken van een topvoetballer. Wil jij net zo veel Scoren als Lionel Messi of net zo goed kunnen Verdedigen als Virgil van Dijk? Dan is de Cursus Voetbal echt wat voor jou!

Voor meer informatie over de inhoud van de training en de trainers verwijzen wij graag naar de site van Balplezier.

Docent

Meer informatie over CursusBSO-docenten die bij deze training assisteren, kun je vinden op de docentenpagina.

Locatie

Deze opvang met losse training vindt plaats op Voorwaarts. Een uitgebreide beschrijving vind je onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten. (Het gedeelte van de kosten dat je voor de training aan Voetbalmoves moet betalen, wordt met jouw instemming door ons betaald en verrekend met onze kosten en vind je apart terug op de factuur en de jaaropgave.)

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: