Turnen (gr 4+)

Turnen, nu zie ik je bijna denken dat is toch wat heel veel kinderen doen? Dat klopt en dat is ook logisch, het is namelijk super leuk. Nog leuker is turnen bij de CursusBSO. Je hebt meer tijd en er zijn veel minder kinderen, dus je leert veel meer en sneller.

Turnen is van koprol tot salto, op je handen staan, lekker springen op de trampoline, balanceren en zwaaien. Voel je zelf vliegen in de gymzaal die we 1 1/2 uur kunnen gebruiken, word super sterk door alle oefeningen en leer je eigen lijf goed beheersen, maar haal vooral heel veel plezier uit het bewegen.

Hoe ziet de les eruit:

We beginnen altijd met eerst gezamenlijk de zaal goed in te richten, daarna even lekker warm worden d.m.v. een spel. Hierna wordt er geturnd, maar ieder op zijn eigen niveau of op basis van eigen wensen.

De één lukt het om een salto te maken, de ander vindt een koprol misschien nog spannend. Alles is goed, als je maar plezier hebt. De les sluiten we altijd af met een leuk spelletje.

Doel van de cursus

  • Leer je grenzen verleggen, samen werken en elkaar helpen
  • Leer beter de bewegingen van je lichaam kennen
  • Leer goed om je grenzen aan te geven en hulp te vragen

Docent

Meer informatie over de docent, Susanne van Hall, kun je vinden op de docentenpagina.

Locatie

De opvang wordt verzorgd bij onze locatie Parnassos. Vanuit hier lopen ze naar de gymzaal aan het schoolplein waar de turnles gegeven wordt.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: