Cursussen

cursus

Hierboven ziet u de verschillende cursussen die de CursusBSO kan bieden. In het overzicht hieronder staat het cursusaanbod voor na de zomervakantie. De meeste cursussen staan open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Sommige cursussen zijn speciaal afgestemd op jongere of wat oudere kinderen; dat staat expliciet aangegeven. Bij de indeling proberen wij het leeftijdsverschil binnen de groep zo klein mogelijk te houden!

Cursussen vanaf 27 augustus 2018

Hieronder staat het overzicht van cursussen voor de periode na de zomervakantie (27 augustus 2018 tot 1 februari 2019). Daar waar Mogelijk staat, zijn nog één of een paar plekken vrij. Of uw kind daar geplaatst kan worden is mede afhankelijk van de leeftijd en het vervoer vanaf school. U kunt ons even bellen of uw kind hier voor deze plekken aanmelden. Wij nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. Bij vragen of onduidelijkheden, mail of belt u even, wij leggen het graag verder uit.

Naam Locatie Maandag Dinsdag Donderdag
4-/5- jarigen cursus Zimihc VOL Mogelijk VOL
4-/5-jarigen Engels Zimihc Mogelijk
Atletiek (6+) Voorwaarts VOL VOL
Capoeira (6+) Parnassos VOL VOL
Circus (6+) Parnassos VOL VOL
Creatief Smartphonegebruik (8+) Parnassos VOL VOL
Fantasie Atelier (6+) Parnassos Mogelijk
Fotografie (8+) Parnassos VOL
Handwerken (6+) Parnassos VOL
Hang-out (10+) Parnassos VOL
Hockeytechniektraining (6+) Voorwaarts VOL VOL
Koken en bakken Zimihc VOL VOL VOL
Musical (7+) Parnassos/Zimihc VOL Mogelijk VOL
Muziek PLUS (6+) Zimihc VOL
Spioneren kun je leren (6+) Voorwaarts VOL VOL
Voetbaltechniektraining (6+) Voorwaarts VOL VOL
Wobbelyoga (6+) Parnassos VOL
WWW(wetenschap&techniek)(6+) Parnassos/Zimihc Mogelijk VOL VOL

De 4- en 5-jarigen nemen deel aan een speciaal op hen afgestemd breed creatief programma. Deze cursus kan in het Nederlands en ook in het Engels gegeven worden. Geen kennis van het Engels is hiervoor vereist! Als uw kind al op de CursusBSO zit, dan is er een mogelijkheid om vanaf 5,5 jaar door te stromen naar de 6+ cursussen.

Er zijn 2 cursusperiodes van ongeveer 20 weken. De cursussen worden gegeven door vakdocenten aan groepjes van circa 10 kinderen. Elk half jaar kan uw kind een andere cursus kiezen. Aan het eind van elke periode zijn er exposities en voorstellingen, zodat u kunt zien wat uw kind geleerd of gemaakt heeft.