Cursussen

cursus

Hierboven ziet u de verschillende cursussen die de CursusBSO kan bieden. De meeste cursussen staan open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Sommige cursussen zijn speciaal afgestemd op jongere of wat oudere kinderen; dat staat expliciet aangegeven. Dit wordt aangegeven door de vermelding 4-/5-jarigen OF door vermelding van de minimale groep waar uw kind in moet zitten. Bij de indeling proberen wij het leeftijdsverschil binnen de groep zo klein mogelijk te houden!

Cursussen vanaf 31 augustus 2020

Hieronder staat het overzicht van de cursussen voor de periode van 31 augustus 2020 tot 1 februari 2021. Daar waar mogelijk staat, zijn nog enkele plekken vrij. Als er niets staat bij een dag, dan wordt deze cursus op die dag niet aangeboden.
Of uw kind daar geplaatst kan worden is mede afhankelijk van het vervoer vanaf school. U kunt uw kind hier voor deze plekken aanmelden of even telefonisch contact met ons opnemen. Wij nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. Bij vragen of onduidelijkheden, mail of belt u dan even, wij leggen het graag verder uit.

Naam Locatie Maandag Dinsdag Donderdag
4-/5- jarigen cursus Zimihc Mogelijk VOL VOL
4-/5- jarigen Engels (groep 1-3!) Zimihc VOL VOL
Capoeira Parnassos VOL VOL
Circus Parnassos VOL
De Knutselbubbel Griftpark/Zimihc VOL VOL
GroenKriebels Parnassos Mogelijk
Happy Huiskamer Parnassos/Zimihc Mogelijk Mogelijk Mogelijk
Hip voor nop (vanaf groep 4) Griftpark VOL
Koken en bakken Parnassos/Zimihc VOL VOL
Musical (vanaf groep 4) Zimihc VOL VOL
Ninja-cursus (vanaf groep 5) Parnassos Mogelijk
Skaten (vanaf groep 4) Parnassos VOL VOL
Sport en Spel Voorwaarts VOL VOL
Taekwon-Do Zimihc Mogelijk
Tekenen & Schilderen Zimihc Mogelijk
Voetbaltechniektraining Voorwaarts VOL Mogelijk
Wondere Wereld van Willie Wortel Parnassos/Voorwaarts VOL VOL

De 4- en 5-jarigen nemen deel aan een speciaal op hen afgestemd breed creatief programma. Deze cursus kan in het Nederlands en ook in het Engels (voor kinderen vanaf 4 1/2) gegeven worden. Geen kennis van het Engels is hiervoor vereist! Een 4-,5- jarige start altijd met 1 opvangdag. Als uw kind al op de CursusBSO zit, dan is er een mogelijkheid voor extra dagen en om vanaf 5,5 jaar door te stromen naar de andere cursussen.

Er zijn 2 cursusperiodes van ongeveer 20 weken. De cursussen worden gegeven door vakdocenten aan groepjes van circa 10 kinderen. Elk half jaar kan uw kind een andere cursus kiezen. Aan het eind van elke periode zijn er exposities en voorstellingen, zodat u kunt zien wat uw kind geleerd of gemaakt heeft.

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.