Cursussen

cursus

Hierboven ziet u de verschillende cursussen die de CursusBSO kan bieden. De meeste cursussen staan open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Sommige cursussen zijn speciaal afgestemd op jongere of wat oudere kinderen; dat staat expliciet aangegeven. Dit wordt aangegeven door de vermelding 4-/5-jarigen OF door vermelding van de minimale groep waar uw kind in moet zitten. Bij de indeling proberen wij het leeftijdsverschil binnen de groep zo klein mogelijk te houden!

Cursussen vanaf 3 februari 2020

Hieronder staat het overzicht van de cursussen die in de periode van 1 februari 2020 tot aan de zomervakantie gegeven kunnen worden. Tot 23 december 2019 inventariseren wij de voorkeuren van alle kinderen, daarna komen wij met het definitieve aanbod. U kunt uw kind aanmelden voor deze cursussen op de dag waarbij Mogelijk staat. Als er niets staat bij een dag, dan wordt deze cursus op die dag niet aangeboden. Bij vragen of onduidelijkheden, mail of belt u dan even, wij leggen het graag verder uit.

Naam Locatie Maandag Dinsdag Donderdag
4-/5- jarigen cursus Zimihc VOL VOL VOL
4-/5- jarigen Engels (gr 1-3!) Zimihc VOL VOL
Capoeira Parnassos VOL VOL
Circus Parnassos Mogelijk VOL
Digitale ontdekkers (gr. 6+) Zimihc Mogelijk
Happy Huiskamer Zimihc Mogelijk
Happy Huiskamer Wittevrouwenkade Mogelijk Mogelijk
Hip voor nop Wittevrouwenkade VOL VOL
Hockeytechniektraining Voorwaarts VOL VOL
Koken en bakken Zimihc VOL
Musical (gr 4+) Zimihc VOL VOL
Singer-Songwriter (gr 5+) Voorwaarts Mogelijk
Skaten (gr 4+) Parnassos VOL
Skaten (gr 4+) Wittevrouwenkade VOL
Sport en Spel Voorwaarts VOL VOL
Strip-/Cartoontekenen Parnassos VOL
Strip-/Cartoontekenen (gr 5+) Zimihc Mogelijk VOL
Survival Parnassos VOL VOL VOL
Taekwon-Do Parnassos VOL
Tekenen & Schilderen Wittevrouwenkade VOL
Voetbaltechniektraining Voorwaarts VOL VOL

De 4- en 5-jarigen nemen deel aan een speciaal op hen afgestemd breed creatief programma. Deze cursus kan in het Nederlands en ook in het Engels gegeven worden. Geen kennis van het Engels is hiervoor vereist! Als uw kind al op de CursusBSO zit, dan is er een mogelijkheid om vanaf 5,5 jaar door te stromen naar de 6+ cursussen.

Er zijn 2 cursusperiodes van ongeveer 20 weken. De cursussen worden gegeven door vakdocenten aan groepjes van circa 10 kinderen. Elk half jaar kan uw kind een andere cursus kiezen. Aan het eind van elke periode zijn er exposities en voorstellingen, zodat u kunt zien wat uw kind geleerd of gemaakt heeft.

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.