Cursussen

cursus

Hierboven ziet u de verschillende cursussen die de CursusBSO kan bieden. In het overzicht hieronder staan de definitieve cursussen die gegeven worden vanaf 29 januari 2018 tot aan de zomervakantie. De meeste cursussen staan open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Sommige cursussen zijn speciaal bestemd voor wat oudere kinderen; dat staat expliciet aangegeven. Bij de indeling proberen wij het leeftijdsverschil binnen de groep zo klein mogelijk te houden!

Cursussen vanaf 29 januari 2018

Hieronder staat het overzicht van cursussen voor de periode van 29 januari 2018 tot aan de zomervakantie. Daar waar mogelijk staat, zijn nog enkele plekken vrij. Of uw kind daar geplaatst kan worden is mede afhankelijk van het vervoer vanaf school. U kunt uw kind hier voor deze plekken aanmelden. Wij nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. Bij vragen of onduidelijkheden, mail of belt u even, wij leggen het graag verder uit.

Naam Locatie Maandag Dinsdag Donderdag
4-/5- jarigen cursus Zimihc VOL VOL Mogelijk
4-/5-jarigen Engels Zimihc VOL Mogelijk
Atletiek (6+) Voorwaarts VOL Mogelijk
Capoeira (6+) Parnassos VOL VOL
Circus (6+) Parnassos VOL
Circus met goochelen (6-8) Zimihc VOL
Fotografie (8+) Parnassos VOL
Hang-out (10+) Parnassos Mogelijk
Hockeytechniektraining (6+) Voorwaarts Mogelijk
Kickboksen (6+) Parnassos VOL VOL
Kook-bak combinatiecursus (6+) Zimihc VOL VOL
Musical (7+) Zimihc VOL
Muziek PLUS (6+) Parnassos VOL
Tekenen & Schilderen (6+) Parnassos/Zimihc VOL VOL
Voetbal: techniek- en looptraining (6+) Voorwaarts Mogelijk Mogelijk
Willy Wortels Werkplaats (6+) Parnassos VOL VOL VOL

De 4- en 5-jarigen nemen deel aan een speciaal op hen afgestemd breed creatief programma. Deze cursus kan in het Nederlands en ook in het Engels gegeven worden. Geen kennis van het Engels is hiervoor vereist! Als uw kind al op de CursusBSO zit, dan is er een mogelijkheid om vanaf 5,5 jaar door te stromen naar de 6+ cursussen.

Er zijn 2 cursusperiodes van ongeveer 20 weken. De cursussen worden gegeven door vakdocenten aan groepjes van circa 10 kinderen. Elk half jaar kan uw kind een andere cursus kiezen. Aan het eind van elke periode zijn er exposities en voorstellingen, zodat u kunt zien wat uw kind geleerd of gemaakt heeft.

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.