Skip to main content

AanmeldenFijn dat je overweegt je kind aan te melden voor de CursusBSO. Als je kind eenmaal bij de CursusBSO opgevangen wordt, is deze leuke en leerzame opvang tot wederopzegging gegarandeerd.

Voor de inhoud en de beschikbaarheid van de verschillende cursussen adviseren wij je eerst op de pagina cursussen te kijken. Misschien wil je ook eerst meer lezen over het plaatsingsbeleid en de algemene voorwaarden.

Mocht je je kind na de start van een periode, dus tussentijds, willen laten instromen, neem dan eerst telefonisch contact met ons op.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een periode in de toekomst, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan op de geïnteresseerdenlijst geplaatst en ontvang je in ieder geval bericht zodra een nieuwe periode voor aanmelden wordt opengesteld. Wij hanteren geen wachtlijsten. Je krijgt dan wel voorrang bij plaatsing.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in als je je kind nu wilt aanmelden. LET OP! ALLE KLEUTERGROEPEN ZITTEN VOL. JE KUNT JE KIND UIT GROEP 1 OF 2 OP DIT MOMENT NIET AANMELDEN. Alleen voor kinderen uit groep 3 en hoger hebben wij nog plekken beschikbaar.

Velden met een sterretje(*) zijn verplicht. Let op: de CursusBSO communiceert voornamelijk via e-mail. Vul je e-mailadres dus juist in. Kun je bepaalde velden niet invullen, laat ze dan open, daarover nemen we later contact met je op. Als het de geboortedatum van je kind betreft, deze dan graag in het algemene opmerkingenveld opnemen.

Na het verzenden van het aanmeldformulier krijg je een bevestiging op je scherm te zien en ontvang je direct een e-mail met alle ingevulde gegevens. Mocht dit niet het geval zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Gegevens kindGegevens eerste contactpersoon
Gegevens tweede contactpersoon
Gegevens cursus
Bijzonderheden kind