Toernooi (gr 5+)

Er bestaan zoveel leuke sporten. Hoe weet je nou weer welke sport je het allerleukste vindt om te doen? Heel lastig kiezen! Gelukkig heeft de CursusBSO daar iets op bedacht! Lijkt het jou leuk om verschillende sporten te proberen of kan je niet stilzitten? Ben jij een enthousiaste of een fanatieke sporter? En hou jij ook van een wedstrijdje? Dan is de cursus ‘Toernooi’ wat voor jou! Je maakt dit blok kennis met 6 – 8 verschillende sporten. Denk aan bijvoorbeeld voetbal, basketbal, knotshockey, korfbal en nog meer leuke sporten! We maken van iedere sport een toernooi; korte wedstrijdjes van de sport die op deze dag in de spotlights staat. Dit zal in teamverband zijn dus er zal ook goed samengewerkt moeten worden. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan! Hopelijk jullie ook!

Hoe ziet een les eruit

Je maakt deze cursus kennis met 6-8 verschillende sporten. Iedere week is er een nieuwe sport aan de beurt. We starten met een korte introductie van de sport van de dag en de bijpassende regels. Zo kunnen we eerlijk en veilig sporten. Dan beginnen we met het toernooi: meerdere korte wedstrijdjes van de sport die deze dag aan de beurt is. Dit zal meestal in teamverband zijn, dus er zal ook goed samengewerkt moeten worden.

En we sluiten natuurlijk af met het bekendmaken van het winnende team!

Doel van de cursus

Sommige kinderen weten nog helemaal niet welke sport zij het allerleukste vinden om te doen. Bij de cursus ‘Toernooi’ maak je kennis met verschillende sporten, leer je de regels van de sport kennen, werk je samen met andere kinderen, leer je verantwoordelijkheid nemen en eigen keuzes maken en kan jij het uiterste uit jezelf halen tijdens een sportieve middag!

Docent

Meer informatie over de docent, Zjanna Hildebrand, kun je vinden op de docentenpagina.

Locatie

Na de planning wordt de locatie voor deze cursus bekendgemaakt. Een uitgebreide beschrijving van alle locaties, vind je onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: