Spioneren kun je leren

Heb je er altijd al van gedroomd om een geheim agent te zijn? Een spion die verborgen boodschappen weet te vinden en codes kan kraken, die niet vies is van een rookbommetje en niet bang is voor ontploffingen of die uit een “escape-room” weet te ontsnappen, die een inbraakalarm onschadelijk kan maken en laserstralen kan ontwijken? Maak je eigen spionnengerei en beveilig je spullen, zodat anderen er niet achter kunnen komen wat je allemaal weet en kan. Kortom een cursus die James Bond (als kind) vast wel had willen doen!

Hoe ziet een les eruit

De lessen zijn elke week verschillend, soms buiten, soms binnen, soms maken we iets, soms spelen we een spel, soms werken we in groepjes, soms met de hele groep of individueel. Deze cursus valt onder de noemer toegepaste wetenschap & techniek, zo leren de kinderen hoe je W&T kan toepassen in de praktijk.

Kinderen leren door te experimenteren en hun nieuwsgierigheid te stimuleren. Om Einstein te “citeren”: Voor deze cursus heb je geen speciaal talent nodig, je hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn. Mijn motto is: leren doe je met je handen, dus we gaan veel doen.

Docent

Meer informatie over de docent, Eemke Koppelman, kunt u vinden op de docentenpagina.

Locatie

Na de planning wordt de locatie voor deze cursus bekendgemaakt. Een uitgebreide beschrijving van alle locaties, vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Materiaalkosten

Voor deze cursus brengen wij maximaal €1,50,- per middag aan kosten voor materiaal in rekening.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: