Spelletjes Wereld

Hou je van (buiten)spelen, maar vind je het soms moeilijk om te bedenken wat je nu weer wilt gaan doen? Dan is Spelletjeswereld echt iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je allemaal soorten spellen spelen waar verschillende sporten bij aan bod komen. Denk aan tikspellen, verstopspellen, balspellen, stoeispellen, klimspellen, en nog veel meer! Per cursusdag zullen we meerdere spellen spelen die gebaseerd zijn op wat jullie leuk vinden. Dit zorgt ervoor dat iedereen altijd plezier heeft!

Hoe ziet een les eruit

Tijdens een cursusdag spelen we meerdere spellen. Aan het begin van het blok heb je samen met de andere kinderen een lijstje gemaakt met de verschillende soorten spellen die jullie leuk vinden. We proberen dan iedere les weer een ander thema aan bod te laten komen. Dit zullen we vaak in groepsverband doen, maar soms kan het ook voorkomen dat we in bijvoorbeeld kleinere groepjes of tweetallen werken.

Doel van de cursus

Om ervoor te zorgen dat jij en alle andere kinderen een leuke tijd hebben en zich op sociaal en motorisch gebied het beste kunnen ontwikkelen, besteden we onder andere veel aandacht aan de volgende punten:

  • Samenwerken
  • Elkaar helpen
  • Eigen keuzes maken
  • Verantwoordelijkheid en eigen initiatief nemen
  • Het uiterste uit jezelf halen

En… Hoe tof zou het nou zijn als je door de cursussen van Spelletjeswereld meer ideeën krijgt voor spellen die je bijvoorbeeld buiten met je vriendjes of vriendinnetjes weer kunt spelen? Of misschien wel tijdens de pauze op school? En wie weet mag je het tijdens de gymles op school ook eens proberen.

Docent

Meer informatie over de docent, Zjanna Hildebrand, kun je vinden op de docentenpagina.

Locatie

Na de planning wordt de locatie voor deze cursus bekendgemaakt. Een uitgebreide beschrijving van alle locaties, vind je onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: