Kosten

Voor het middagvullende cursusprogramma, inclusief vervoer, opvang en eten en drinken en een cursus van 1,5 uur betaalt u gemiddeld € 10,20 per uur in het schoolwekenpakket. Vanaf 3 februari 2020 kennen we ook een totaalpakket. De kosten en voorwaarden van dit pakket staan vanaf februari 2020 op deze site. Alle kosten worden maandelijks vooraf via automatische incasso afgeschreven.
Voor sommige cursussen worden materiaalkosten extra in rekening gebracht. Deze kosten staan bij de cursus vermeld en worden aan het eind van de periode afgeschreven.

N.B. De kosten voor de CursusBSO zijn aftrekbaar! Hierdoor zijn wij een goedkoop alternatief voor aparte opvang en een aparte cursus. De prijs van reguliere aftrekbare opvang is circa € 10 per uur; van de CursusBSO is het slechts € 10,20 per uur. De kosten voor een cursus van 1,5 uur komen daarmee uit op nog geen € 1.

Mocht het u niet lukken uw kind voor 18.00 uur op te halen op de cursuslocatie, dan betaalt u € 5,50. Uw kind moet uiterlijk 18.30 zijn opgehaald. Indien u vroegtijdig meldt dat u uw kind niet op tijd kunt halen, kunnen wij er voor zorgen dat uw kind voor € 5,50 wordt thuisgebracht.

Een dag vakantieopvang kost vanaf 1 januari 2020 € 70,-. Ook deze kosten komen in aanmerking voor de tegemoetkoming kinderopvang. Kijk hier voor meer informatie over deze vakantieopvang.

Voorwaarden

De kinderen worden ingedeeld op volgorde van binnenkomst. Een cursus gaat alleen door bij voldoende deelnemers. Indeling is daarom pas definitief nadat deze door de CursusBSO is bevestigd. Dit proberen wij zo snel mogelijk voor aanvang van de nieuwe cursusperiode per e-mail te doen. De deelname is pas definitief als wij het cursuscontract getekend van u ontvangen hebben.

Vakantieopvang

Wij garanderen het cursusaanbod voor het hele schooljaar, voor 40 lesweken. Vakantieopvang en opvang op studiedagen kan ook gegarandeerd worden door middel van onze eigen vakantieopvang in het Kunstpaleis (Kijk hier voor meer informatie). Losse opvang voor studiedagen en vakantie-maandagen kunt u bij andere BSO's, bijvoorbeeld bij Ludens zelf regelen via Ludens.

Na inschrijving bent u verzekerd van plaatsing bij de CursusBSO tot dat uw kind 13 jaar wordt. We werken met 2 cursusperiodes; de eerste loopt tot 1 februari, de tweede tot de zomervakantie. Na elke cursusperiode kunt u kosteloos van cursus en/of dag switchen.

Verdere informatie en regels van de CursusBSO vindt u in onze algemene voorwaarden.