Hockeytechniektraining

Voetbalschool Balplezier verzorgt deze hockeytechniektraining op de velden van V.V.Voorwaarts. Jullie nemen deze training apart bij Balplezier af. De kinderen worden eerst in de sportkantine van Voorwaarts opgevangen, eten en drinken daar wat en kunnen vrij spelen. Rond 16 uur sturen wij hen naar de training van Balplezier. Na afloop van de training, rond 17.30 uur, vangen wij hen weer op en kunnen ze nog even zelf binnen of buiten vrij spelen. Natuurlijk kunnen zij ook tussendoor terugkomen als dat nodig is, of zelfs de hele middag door ons opgevangen worden met een ander programma. Tussen 17.30 uur en 18.00 uur kunnen de kinderen opgehaald worden bij CursusBSO Voorwaarts, Arienslaan 2 (Voorveldsepolder om de hoek van Mitland).

Doel van de cursus

Bij deze cursus zullen de deelnemers kennismaken met allerlei leuke hockeytechniekoefeningen. In tegenstelling tot de training bij een hockeyclub, wordt de aandacht bij Balplezier voornamelijk gericht op het individu, zodat iedereen zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen in deze sport.

Voor meer informatie over de inhoud van de training en de trainers verwijzen wij graag naar de website van Balplezier.

Locatie

Deze opvang met losse training vindt plaats op Voorwaarts. Een uitgebreide beschrijving vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten. (Het gedeelte van de kosten dat je voor de training aan Balplezier moet betalen, wordt met jouw instemming door ons betaald en verrekend met onze kosten en vind je apart terug op de factuur en de jaaropgave.)

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: