Ontdek je talent (voorheen Happy Huiskamer)

Weet je nog niet zo goed wat je leuk vindt of waar je goed in bent?
In de cursus ‘Ontdek je talent’ leer je jezelf en jouw talenten beter kennen. Iedere les staat er weer iets anders op het programma bijvoorbeeld tekenen, dansen, bonbons maken, maar misschien ook wel een keer capoeira. Er is van alles mogelijk!

En heb jij zelf een idee wat jij zou willen doen in de cursus? Bij de cursus ‘Ontdek je talent’ is er ruimte voor eigen inbreng. We kunnen het programma samen bedenken. Het is de bedoeling middagactiviteiten te organiseren die zeer divers zijn en waar je uit jezelf misschien niet zo snel voor zou kiezen.

We zullen ook heus wel eens een keer ‘niks’ doen. Er is ook tijd voor een Duckie, lekker naar buiten of een filmpje kijken; het wordt een divers programma.

In de les wordt er gestreefd naar een goeie sfeer, samenwerking, zelfvertrouwen en zelf kennis. Zoals het liedje van kinderen voor kinderen zegt:

‘Jij kan worden, worden wat je wil
Waarmee maak jij ′t verschil?
Wat vind je leuk en wat is jouw talent?
Je bent echt iets geworden
Als je bent wie je bent.’

Docent

Deze cursus kan door verschillende docenten begeleid worden. Dit wordt na de planning bekend gemaakt. Meer informatie over de docenten kun je vinden op de docentenpagina.

Locatie

Na de planning wordt de locatie voor deze cursus bekendgemaakt. Een uitgebreide beschrijving van alle locaties, vind je onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: