Acrobatiek en meer

Acrobaten heb je niet alleen in het circus, je kunt het ook zelf leren. Bij acrobatiek leer je verschillende trucs en piramides (menselijke torens) die er erg spectaculair uitzien. En vooral ook heel leuk zijn om te doen. Samen balanceren, oefenen en plezier maken. We gaan niet alleen maar kunstjes doen, maar ook aan de slag met presenteren: een leuk begin en einde maken, muziekje erbij, trucjes mooi afmaken of juist grappig met theater of clownsoefeningen.

Je hoeft daarvoor niet lenig en sterk te zijn, want er zijn oneindig veel kunstjes.
Misschien ben jij heel hard nodig onder in de piramide of juist op de top. Voor iedereen is altijd een plekje. Acrobatiek doe je echt samen. Met 2, 3 of 4 of allemaal!
Ik pas de les aan, zodat iedereen mee kan doen. En omdat we met een kleine groep zijn kan ik een extra uitdaging voor je bedenken. Er is ook aandacht voor elkaar vangen/helpen.

Hoe ziet een les eruit

We beginnen met een spel of leuke oefening in balans. Of om je lichaam uit te dagen. Dan gaan we trucjes samen doen. Meestal begin ik met kunstjes voor 2 kinderen, dan met meer. Vaak doen we ook iets met een opdrachtje of muziek of spel/clown. Dan mag je iets laten zien aan de anderen. Of we eindigen met een grotere piramide / acrobatisch spel met de hele groep.

Doel van de cursus

  • plezier in bewegen met elkaar, zonder wedstrijdelement
  • fysieke behendigheid vergroten
  • gevoel voor balans ontwikkelen
  • zelfvertrouwen en leren vertrouwen op elkaar
  • samen leren werken
  • eigen creativiteit stimuleren

Docent

Meer informatie over de docent, Angela Dirven, kun je vinden op de docentenpagina.

Locatie

Na de planning wordt de locatie voor deze cursus bekendgemaakt. Een uitgebreide beschrijving van alle locaties, vind je onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Materiaalkosten

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: