4- en 5-jarigen bewegen

Ook de 4- en 5- jarigen krijgen elke middag ongeveer 45 minuten cursus, die in dit geval voornamelijk bestaat uit bewegen en sportief bezig zijn. Hierbij kun je denken aan verschillende spelvormen, met en zonder bal, circuitjes, dans etc. Vooral om te ontdekken wat ze kunnen met hun lichaam. Om daar vertrouwd mee te raken.

Wat gebeurt er als we iets te snel willen doen, of juist niet snel genoeg? Maar ook wat gebeurt er binnen en buiten ons wanneer we voor uitdagingen staan? Door naar buiten te gaan en vooral veel te bewegen ontdekken we hoe we ons door de wereld bewegen. We verzinnen zelf spelletjes waarin we samenwerken en onze fantasie prikkelen.

Doordat de groep uit maximaal 10 kinderen bestaat, is er voldoende aandacht voor elk kind. Gekwalificeerde docenten, die vaak al jaren bij de CursusBSO werken, zorgen voor een gevarieerd programma en een veilige sfeer. Ontspanning en plezier staan voorop. Niet alleen leren bewegen maar vooral ook leren via bewegen is het doel van deze cursus.

Sta jij te springen, dansen en popelen om mee te doen? Schrijf je in voor de cursus bewegen!

Doel van de cursus

  • Vertrouwen krijgen in je eigen kunnen.
  • Vrij durven bewegen.
  • Je fantasie kunnen inzetten in spel en creatie.
  • Een positief gevoel van eigenwaarde opbouwen.
  • Leren samenwerken met andere kinderen

Docent

Er zijn verschillende docenten die deze cursus kunnen geven voor de CursusBSO. Afhankelijk van hun opleiding en persoonlijke voorkeur kunnen de accenten elke periode iets anders liggen. Deze periode kunnen docenten, Anne Renders en Hedda van der Kwast, deze cursus verzorgen. Kijk voor meer informatie op de docentenpagina.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Zimihc. Hier is een speciale ruimte voor deze leeftijdsgroep ingericht. Een uitgebreide beschrijving vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op: